Regionetwerkbijeenkomst Arnhem voor FNVZZP leden 27 april

Regionale netwerkbijeenkomst april 2011

(De volgende netwerkbijeenkomst staat in het voorjaar 2011 gepland.)
Uit verschillende enquêtes blijkt dat er bij leden FNV ZZP behoefte is om elkaar in de buurt of regio te ontmoeten. Als lid van FNV Zelfstandigen Zonder Personeel organiseer ik de eerste regionale netwerkbijeenkomst 2011. Op woensdagavond 27 april 2011 van 19.30 uur tot 21.00 uur bij de Droom te Elst ben je van harte welkom.

De rode draad tijdens deze bijeenkomst is ontmoeten. Voor deze avond ziet het programma er als volgt uit:

19.00 uur inloop
19.30 uur start en welkom
19.45 uur “laagdrempelig kennismaken”
20.15 uur “wat brengt je hier?”
20.30 uur ontmoeten
21.00 uur einde programma.

Aanmelden
De deelname is gratis voor FNV ZZP leden, alleen ontvang ik wel graag bericht of ik je op 27 april welkom mag heten. Vanwege reservering van zaal en catering graag voor 19 april 2011!
Aanmelden kan met een e-mail aan info@hvier.nl met als onderwerp FNVZZP netwerkbijeenkomst. Verder ben ik erg benieuwd wat je van dit initiatief vindt en of je ideeën hebt voor volgende netwerkbijeenkomsten. Dit mag je me ook via de e-mail laten weten.

Locatie:
Droom Aamsestraat 32 6662 ND Elst (Gelderland).
Droom is een innovatief centrum voor mensen met een beperking waar integratie centraal staat. De locatie is goed per openbaar vervoer te bereiken (NS station is op vijf minuten loopafstand). Gratis parkeergelegenheid om het gebouw en anders bij het station.

Hartelijke groet en tot woensdagavond 27 april!

Andrew David

One thought on “Regionetwerkbijeenkomst Arnhem voor FNVZZP leden 27 april”

  1. De bijeenkomst heeft plaatsgevonden. 10 mensen hebben de bijeenkomst bezocht en hebben aangegeven dat de bijeenkomst een meerwaarde moet hebben boven de reguliere netwerkbijeenkomsten. De input is meer dan positief om rond oktober een nieuwe bijeenkomst te organiseren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *