Lekkerspeechen en tafelen

Lekkerspeechen| lekkerelezing| workshop personal branding|

Donderdagavond 3 november heb ik in het kookcollege te Wijchen voor prachtige  mensen en met lekker eten in een goede sfeer de workshop personal branding gegeven. Deelnemers schrijven zich in voor een avond waar lekker wordt gegeten en een interessant thema in de vorm van een lezing of workshop wordt gegeven. De gastvrouw Anne Spies verwelkomt de gasten en vertelt wat ze mogen verwachten. Bijvoorbeeld dat ze op een zeepkist mogen vertellen hoe ze gevonden willen worden. Sarah van in de Blauwe druif zorgt tijdens het eten voor de juiste wijnen. Heerlijke aantrekkelijke wijnen. Een advies zorg voor een BOB zodat je in mijn geval de wijnen daadwerkelijk kunt proeven. Marcel Weber en medewerkers van het kookcollege verzorgen de inwendige mens. Tijdens de workshop verzorgde hij de verschillende gangen.

Het concept lekkerspeechen laat zien dat de eeuwenoude basis gezamenlijk aan een tafel eten en drinken werkt. Vooral wanneer de sfeer en het eten goed is en mensen ongedwongen hun eigen verhaal vertellen aan hun tafelgenoten.  Ik heb genoten en relaxed mijn workshop gegeven. Een gave combinatie kan ik je vertellen.

Meer weten over dit lekkere concept? Lees dan hier verder…

Of zoek op de termen # lekkerspeechen # LekkereLezing @Kokeninwijchen @SpiesEnSpreken

 

 

 

 

Andrew (98 Posts)

Andrew David is eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatie(ve vaardigheden).


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *