Netwerktips best bekeken

Netwerktips

De 7 best bekeken netwerktips blogs van Andrew David op deze H4 website.

Activiteiten voor een netwerkbijeenkomst
Speeddate carrousel; Binnen een afgesproken tijd maak je kennis met elkaar. Na een tijdsignaal schuif je op naar een nieuwe gesprekspartner.

Netwerktips voor een netwerk in de buurt
Aan het begin van mijn workshops en trainingen krijg ik regelmatig de vraag: “Andrew, waar moet ik toch beginnen met netwerken? Die netwerkclubs zijn niet mijn ding. Er komen allemaal van die blatende zakenlui.”

Netwerktips om je netwerk te vergroten
Netwerken, off line oftewel fysiek ontmoeten van netwerkcontacten hoeft je niet veel tijd te kosten. Ben je ervan bewust dat netwerken belangrijk is voor jouw bedrijf? Dan vind je hier 7 tips om je netwerk te vergroten waarmee je tijd en energie spaart.

7 Basis netwerktips
Communicatieve netwerk vaardigheden
Investeer in je communicatieve netwerkvaardigheden. Kun je echt luisteren naar wat de ander zegt? Weet en durf je de juiste vragen te stellen? Ben je je bewust van jouw lichaamstaal?

7 Netwerktips die je netwerkcontacten en ondernemerschap versterken.
Wat zijn je sterke en minder sterke ondernemersvaardigheden?
Zorg dat je jouw sterke en minder sterke ondernemersvaardigheden kunt benoemen. Bijvoorbeeld. Ben je niet sterk in je administratieve vaardigheden of is het gewoon niet jouw ding zorg dan dat je een administratiekantoor inhuurt. Het scheelt je tijd. Weet dat alles wat je zelf kunt doen in de kosten scheelt.

7 netwerk etiquette tips door Andrew David
Wees je ervan bewust dat wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, deze persoon zich binnen 30 seconden een beeld van je vormt en jou vervolgens in een hokje plaatst. Kom je in “het juiste hokje” terecht dan heb je een goede indruk gemaakt. Alleen word je

7 netwerktips voor het organiseren van netwerkbijeenkomsten
Ook al ben je vrijwilliger voer uit als een professional.
Zorg dat alles klopt wanneer je als bestuur of initiatiefnemer een netwerkbijeenkomst organiseert. Van het versturen van een vroegtijdige uitnodiging tot het officieel afsluiten van een bijeenkomst

 

Netwerktips
Heb je de behoefte om voor een groep mensen een netwerkmoment te organiseren waarbij bijvoorbeeld netwerkvaardigheden of netwerken het thema zijn, dan kan ik je daar wellicht bij helpen.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *