Netwerken is bewegen en contact maken.

Businessclub Beuningse Boys Netwerkevent 28 november

Op dinsdagavond 28 november een interactieve netwerkavond i.s.m. Businessclub Beuningse Boys, Arwin Kortleever ( Akor) en Andrew David (H4 organisatie training advies). De inhoud volgt spoedig.

Oprichting Businessclub Beuningse Boys

De handtekeningen zijn 23 mei jl. gezet en de oprichting van de Businessclub Beuningse Boys is een feit. Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid ondersteunt de business club voetbalvereniging Beuningse Boys.

Het initiatief voor de business club is ontstaan bij enkele ondernemers met affiniteit (veelal voetballende kinderen) met de club. Voetbalvereniging Beuningse Boys is de grootste vereniging in Beuningen en een locatie waar veel ondernemers elkaar nu al tegen komen. Daarnaast biedt de club mogelijkheden voor ondernemers om zich bekend te maken bij een breed publiek. De club heeft een eigen accommodatie en faciliteiten om events te hosten. De business club streeft naar een samenwerking waar beide partijen elkaar versterken. Meer lezen eerste netwerkevent.

 

Andrew (99 Posts)

Andrew David is eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatie(ve vaardigheden).


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *