Netwerken

 Netwerken in workshop of training

“Netwerken werkt echt.”

Steeds meer tijd wordt besteed aan het netwerken, want netwerken werkt echt. De één stapt gewoon op een groepje mensen af, voor de ander is het een grote zelfoverwinning. Netwerken is een kunst. Gelukkig een kunst die je kunt leren. Voor wie is deze training bedoeld? Een ieder die start met zakelijk netwerken zal zich zeker thuis voelen in deze workshop maar ook als je meer ervaring hebt met netwerken.

Resultaat workshop netwerken

Na de workshop netwerken ben je bekend met het doel van en de vaardigheden bij het netwerken.

Inhoud en werkwijze

De volgende onderwerpen komen tijdens de workshop netwerken aan de orde:

  • gesprekstechnieken
  • inbreken in een gesprek, iemand erbij betrekken en het afronden
  • informatie verzamelen
  • netwerk creëren en onderhouden
  • creatief acquireren
  • gedrag waarnemen, interpreteren en reageren
  • wat doet lichaamstaal?

Deze workshop netwerken is sterk praktisch ingericht. Je leert door te doen. Door bovenstaande punten uit te proberen, te bespreken en nogmaals te proberen kunt u het best de vaardigheden verbeteren. De workshopleider begeleidt dit proces en zal er op aan sturen je zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken en leren. Al tijdens deze workshop doe je ongetwijfeld leuke netwerkencontacten op!

Investering

Deze workshop wordt gegeven vanaf 12 deelnemers. Ter indicatie. Je krijgt voor € 345,– (ex. BTW) per persoon de workshop (plus cursusmateriaal en consumpties). De workshop vindt plaats op een centrale plaats in Nederland.  Er is een workshop speciaal ingericht voor grote groepen, bedrijven of overheden. Effectieve workshops van een uur zijn natuurlijk  mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

De workshop netwerken werd o.a. door Whoest (HHNK-vrouwennetwerk), gemeente Purmerend, Rabobank Nijmegen, STEW Amsterdam, FNVZZP, HAN, R0C A12, gemeente Arnhem, SVFN en Edu-Art als “zeker voor herhaling vatbaar” beoordeeld. Zie de beoordeling van de workshop Netwerken in Hoogvliet. Lees meer >>

 

Netwerkvaardigheden verbeteren of zelfverzekerder netwerken?

Wil je meer netwerkvaardigheden leren of zelfverzekerder zijn tijdens het netwerken kies dan voor een training die bestaat uit meerdere dagdelen. Meer weten neem dan contact met me op.

Helpt ondernemers bij hun communicatie(ve vaardigheden)