Netwerken FNV Zelfstandigen workshop 12 april 2013

Netwerken naslagwerk workshop 

Dag workshopdeelnemer, Zoals beloofd en besproken in de workshop netwerken kun je hier de naslag/handout downloaden tot 18 april. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met me op. Dank voor jullie prettige aanwezigheid, nieuwe inzichten, feedback en input!

Succes en veel plezier  met jullie netwerk. Deze workshop netwerken sluit goed aan op de workshop acquisitie. Meld je hier direct aan voor de workshop acquisitie  op 17 mei 2013 te Utrecht.

Hartelijke groet van Andrew David (H4 organisatie training advies) www.hvier.nl

 

 

 

Feedback op de workshop Netwerken

Feedback op de FNV ZZP workshop Netwerken 12 april
Feedback op de FNV ZZP en HAN workshop Netwerken 12 april

 

Inhoud van de workshop 

Leer een actief (zowel persoonlijk als zakelijk) netwerk opzetten, te onderhouden en uit te bouwen. Na afloop beschikt u over diverse vaardigheden om mensen te benaderen en een afspraak met hen te maken. Ook bezit u de kennis en vaardigheden om met hen in gesprek te gaan over raakvlakken tussen hun situatie en uw interesses. Dit alles met het uiteindelijke doel om een actief netwerk op te bouwen waar u bijvoorbeeld op de hoogte blijft van de laatste trends of ambassadeurs vindt voor promotie van uw dienst en product. Netwerken is een onderdeel van uw bedrijfsplan. Met het volgen van de training netwerken legt u een stevige basis voor de vervolgtraining Acquisitie van FNV Zelfstandigen.

Onderwerpen

  • Zicht hebben op persoonskenmerken en product/dienst
  • Promotie off line en on line
  • Zakelijke contacten leggen
  • Soorten netwerken, doel en functie van netwerken
  • Vaardigheden en fouten bij netwerken
  • Effectieve netwerkgesprekken
  • Communicatieve vaardigheden bij netwerken

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *