Whoest HHNK-vrouwennetwerk workshop intern netwerken

Whoest pakt het slim aan. De resultaten van de workshop intern netwerken die H4 mag geven worden direct tijdens de nieuwjaarsreceptie in de praktijk gebracht.

Whoest, het HHNK-vrouwennetwerk, heeft ‘Positionering: het vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen’ voor 2014 als thema. Whoest wil jou helpen het beste uit jezelf te halen. Whoest helpt jou om in positie te komen. Zodanig dat je gehoord en gezien wordt. Zodat jij kunt groeien. Whoest organiseert twee bijeenkomsten. Namelijk een workshop op 15 december van 13.00 tot 14.30 uur in Water, waarbij Andrew David van H4 de volgende onderwerpen aan bod laat komen:

 • gesprekstechnieken;
 • sociale vaardigheden;
 • inbreken in een gesprek, iemand erbij betrekken en het afronden;
 • interne netwerkmomenten;
 • netwerk creëren en onderhouden;
 • gedrag waarnemen, interpreteren en reageren;
 • wat doet lichaamstaal?

Vaardigheden die je direct kunt toepassen. Bijvoorbeeld tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Vandaar een terugkomsessie op 5 januari om 12.30 uur in Stuw om onze ervaringen te delen.

 

Lees hier meer over de meerwaarde van Intern Netwerken en onder de categorieën Training of Workshop vind je meer over Netwerken.

One thought on “Whoest HHNK-vrouwennetwerk workshop intern netwerken”

 1. Intern netwerken

  Spannend en eng of vooral leuk en inspirerend?
  De energie waarmee Andrew David de deelnemers informeert en enthousiasmeert om het heft in eigen hand te nemen, werkt aanstekelijk.
  De drempel die deelnemers met intern netwerken ervaren, wordt herkend, gedeeld én beslecht. Gesterkt door de praktische vaardigheden en saamhorigheid onder de deelnemers worden de intern netwerkmomenten als uitdaging met beide handen aangegrepen.

  De workshop is een prima middel geweest om in anderhalf uur het onderwerp op de kaart te zetten. Echter het enthousiasme en de leergierigheid van de deelnemers vragen om meer.
  Laten we dit ontstane netwerk inzetten om een training door H4 geagendeerd te krijgen.
  Ik zeg DOEN!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *