Hastu Zoom H4 online workshop netwerken studenten

Online workshop netwerken studenten Reacties

Afgelopen maand heb ik voor de studenten handbalvereniging Ha_Stu uit Nijmegen 2 online workshop Netwerken verzorgd. Als sponsor vond ik dat naast een financiële bijdrage de vereniging ook kennis kon laten maken met mijn diensten waaronder het geven van online workshops.

Als sponsor had ik na afloop van de online workshop netwerken sociale wenselijke feedback verwacht. 🙂 De antwoorden waren juist positief kritisch opbouwend en hielpen mij wat goed en minder sterk was aan de workshops gericht op studenten. In deze blog een aantal reacties van de studenten. Zie ook hun reacties op LinkedIn.
Ze varieerden van praktisch tot in 2 uur de voordelen van netwerken ervaren.
Deze blog schrijf ik voor andere onderwijsinstellingen die hun studenten in een online setting Zoom of Teams naast iets leerzaam ook echt iets interactiefs willen aanbieden.

Studenten die een actief netwerk hebben zullen zelfstandig eerder een stageplaats vinden en/of een baan vinden.

Reacties na afloop in de online workshop netwerken chat:

  • Aansprekende praktijkvoorbeelden en oefeningen
  • Tekort
  • Een extra pauze en een op een mogelijkheid geven
  • Leuk en gezellig
  • Positief verrast
  • Leerzaam
  • To the point
  • Kleine groep we hadden dus meer tijd voor elkaar
  • Heb bevestiging en nieuwe inzichten gekregen. Of waar moet of kun je zelf nog aan werken?

Wat zeggen de (oud) studenten op LinkedIn?

Hastu-studenten-LinkedIn online workshop netwerken studenten

Bedankt H4 organisatie training advies onderwijs voor de netwerktraining van afgelopen maandag. Fijn om te ontdekken wat je uit je huidige netwerk kunt halen en wat jij je netwerk kunt brengen! Anne Verspeek (Onderwijskundige Veiligheidsgroep BV)

Gisteravond heb ik samen met een aantal sportgenoten de workshop Netwerken van Andrew mogen volgen. Ik heb veel kunnen leren over netwerken op verschillende niveaus door middel van een prettige, gezellige en zeer interactieve workshop. Ik heb als student die nog maar net voet zet in de wereld van zakelijk netwerken veel opgestoken! Frida van Teijlingen (Student Sociologie aan de Radboud Universiteit)

Hastu Zoom H4 online workshop netwerken studenten

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *