Workshop adviseren in 45 minuten Weet hoe je adviseert H4 Skills adviseren Andrew David & Ton van Pelt Pearson 4e druk

Boek Adviseren

Adviseren

 Wat zeggen anderen over het boek Skills Adviseren?

Feedback docent op het boek Skills adviseren

” Met veel plezier blader ik regelmatig je boekje adviseren door. Hij heeft een vaste plek op mijn bureau gekregen. Wat ik er plezierig aan vind is alle modellen bij elkaar te vinden voorzien van begrijpelijke en aansprekende toelichting. Geen ingewikkelde zinnen maar begrijpelijk taal!  Hoe gaat het met de verkoop van het boek? (Ingrid Broeders docent HAN)”

Recensie  Skills Adviseren van Biblion 

In dit boek gaan de auteurs in op aspecten van adviseren en richten ze hun tips uiteraard op het best mogelijk advies aan ondernemers en andere organisaties. De auteurs beschrijven wat een goed advies nu eigenlijk behelst, wie tot de doelgroep zou kunnen behoren en wat de te adviseren persoon (organisatie) verwacht. En natuurlijk dient de waarde van elk advies dan meetbaar te zijn (resultaten!). Een interessant hoofdstuk vormt het omgaan met emoties, vooral als het verstrekte advies verandering inhoudt.
Een grote rol bij het adviseren vormt het vertrouwen in de adviseur. In hun boek behandelen de auteurs vele voorbeelden uit de praktijk. Het werk is beslist toegankelijk, maar lijkt niet helemaal bedoeld voor beginners. Wel gericht op personen die reeds als adviseur werkzaam zijn en voor studenten in het hoger onderwijs. In het boek treft de lezer een losse, eenmalig te gebruiken toegangscode aan om gedurende een jaar via een ‘digitale leeromgeving’ nog dieper in te gaan op de materie*. – R.J. Blom
Zie ook workshop adviseren

Feedback mede auteur schrijven boek adviseren

“Andrew is een gedreven en scherpzinnige trainer/coach, die met humor en het hart op de juiste plaats mensen weet te bewegen en te verbinden. Samen hebben we het boek ‘Adviseren’ geschreven. Andrew wist daarbij de theorie steeds weer toegankelijk en toepasbaar te maken voor de doelgroep.”  Ton van Pelt , Eigenaar, trainer, coach, systemisch ritueel begeleider.

Compliment van lezer over de inhoud skills adviseren

“Andrew heeft samen met Ton van Pelt een erg goed, bondig, concreet en inzichtelijk leerboek geschreven…Adviseren heet dit…en ik kan het zeker adviseren! Doe er je voordeel mee. Verder is Andrew een prettige intelligente persoonlijkheid die dagelijks in zijn eigen adviespraktijk klaar staat voor ondernemend en lerend Nederland. Richard Torenbeek Torenbeek (Eigenaar Torenbeek Administraties)”

Review op Bol.com
Goede snelle service van bol, nuttig boek van Van Pelt/David”

BiancaFi
20-29 jaar | ‘s Gravenhage

22 november 2013
Zoals vaker was ik weer eens te laat met boeken bestellen en had ik dit boek nodig voor mijn opdracht. Rond 17:00 besteld, volgende ochtend ontving ik het boek en kon ik meteen met mijn opdracht beginnen. Super! Goed verpakt, onbeschadigd. Goed en duidelijk boek, laat die voldoende maar komen.

Inkijkexemplaar
Inkijkexemplaar Skills Adviseren Andrew David Ton van Pelt

Hogescholen die het studieboek op hun literatuurlijst hebben staan zijn o.a.:

Haagse Hoge School
Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Utrecht Bachelor Bedrijfskunde MER voltijd
Hanze Hogeschool
Fontys Hogeschool MER Deeltijd

Ben je docent? Vraag dan hier een gratis docentexemplaar skills adviseren aan.

HBO Studieboek skills adviseren geschreven door Andrew David en Ton van Pelt. Verkrijgbaar bij Pearson. ISBN 9789043017985 / 5e druk 2018 Management| Psychologie| Wetenschap

 

Feedback op de samenwerking met #Hekje (videobedrijf).

H4 Skills adviseren Andrew David & Ton van Pelt Pearson 6e drukAndrew David Filmdag 19-10 from #hekje on Vimeo.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Helpt ondernemers bij hun communicatie(ve vaardigheden)