Links relaties

Praktische zaken workshops | Beurstraining
Is een samenwerkingsverband met Information Concepts waarbij complete oplossingen en workshops voor externe communicatie worden aangeboden.
Bijvoorbeeld. Een compleet voorbereidings- en evaluatietraject (inclusief beurstraining) voor deelname aan b2b- of vakbeurzen. www.praktischezaken.nl

Rhetorica | Communicatietraining
Rhetorica is een middelgroot trainingsbureau. Wij zijn gespecialiseerd in mondelinge en  schriftelijke communicatietrainingen. H4 wordt regelmatig ingehuurd om naast de training “Spreken in het openbaar” ook workshops in Netwerken en Timemanagement te geven.

Trainerszwembad | Initiatiefnemers
In 2002 door Rob Maijers, Anita Ferrée, Tom Arav en Andrew David opgezet.
Het is een platform voor trainers en coaches, veelal zelfstandige ondernemers.
Het Trainerszwembad wil:

  • uitwisseling van kennis stimuleren door initiëren en realiseren van train-de-traineractiviteiten
  • de mogelijkheid bieden om nieuwe trainingen/ werkvormen uit te proberen in een veilige omgeving

De kosten zijn laag (20 Euro p.p. per bijeenkomst) doordat we gebruik maken van zoveel mogelijk non-commerciële locaties. Daarnaast wordt een activiteit geleid door een van ons of externe trainer zonder dat hij of zij kosten in rekening brengt! De bijeenkomsten vinden een keer per kwartaal plaats.
Meer weten? Ga dan naar www.trainerszwembad.nl.
Ben je al bekend met het Trainerszwembad? Er is een Linkedin group Trainerszwembad aangemaakt.

AAC 1899 | Sponsor
H4 (organisatie training advies) sponsort ook in 2012 de handbalclub AAC 1899 met haar jeugdige talenten graag. Het is een sportieve club waar ook langs de kant ongekend veel plezier is te beleven. AAC1899 heet voortaan DFS Arnhem. Sinds 1 juli 2017 bestaat AAC1899 niet langer als vereniging, maar gaat zij als gevolg van een fusie met AHV Swift door het leven als DFS Arnhem. www.aac1899.nl

Helpt ondernemers bij hun communicatie(ve vaardigheden)