HBO studieboek Het Ondernemingsplan

HBO studieboek Het Ondernemingsplan

Het hbo studieboek Het Ondernemingsplan is geschreven voor HBO studenten die willen ondernemen.

Dit boek heeft een stappenplan voor het schrijven van een ondernemingsplan dat de student daadwerkelijk aanzet tot ondernemen. Het ondernemingsplan geeft de student enerzijds handvaten om tot een sterk ondernemingsplan te komen, anderzijds laat het ook de creatieve kant van het ondernemen zien. Zo wordt de student door middel van opdrachten en interviews een spiegel voorgehouden om de ondernemer in zichzelf te ontdekken. Daarnaast wordt inzicht gegeven in de manier waarop verschillende ondernemers hun onderneming hebben opgezet. Het schrijven van een ondernemingsplan zal aan de hand van dit boek daarom geen gortdroge invuloefening zijn, maar een stimulans om de ondernemer in de student te laten ontwaken!

Over de auteurs
Lorraine Vesterink adviseert en traint ruim twaalf jaar ondernemers, bedrijven en scholen. Ze is eigenaar van De Unieke Ondernemer en De Ondernemersgame en auteur van Ondernemen moet je doen. Andrew David is auteur van Skills – adviseren en eigenaar van H4 organisatie, training, advies. Hij adviseert, doceert, coacht en traint ondernemers en studenten op het gebied van ondernemersvaardigheden. Daarnaast ontwikkelt hij regelmatig verschillende ondernemingsmodules voor het centrum van ondernemerschap aan de HAN, de Hogeschool Utrecht en Artez (Hogeschool voor de kunst).

De Ondernemer van Morgen
De inhoud van het boek Het Ondernemingsplan is gebruikt voor de Belgische boekversie De Ondernemer van Morgen (Custom edition Pearson)

Het HBO studieboek Het Ondernemingsplan bestellen kan hier.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Helpt ondernemers bij hun communicatie(ve vaardigheden)