De waarde van Andrew en zijn diensten voor anderen

De waarde van Andrew en zijn diensten voor anderen.

Hier kunt u lezen wat anderen zeggen over Andrew persoonlijk en zijn geleverde diensten.

Workshops
Coaching

Collega’s

Bestuurder

Workshops

Ludwine Bussemaker, Bussanalysis
Je hebt mij goed op weg geholpen als startende ondernemer, door allereerst veel praktische info te geven (waar moet ik aan denken, wat moet geregeld worden). Verder heb je mij een goede spiegel voorgehouden, door me vragen te stellen en me bewust te maken van mijn gedrag. Daardoor heb ik meer stappen gezet en ben ik me bewuster van mijn aandachtspunten en valkuilen. Ik vond je een prettig persoon, met humor, open en relaxed. Heel veel dank voor alles!
Met vriendelijke groet,  Ludwine Bussemaker
P.s. Ik ben de laatste tip in de praktijk aan het brengen, werk nu 3 dagen facturabel en houd 1 dag over voor netwerken en acquisitie 🙂

Robbert Noordhoek,  Zorgondernemer bij De Doortrapper
“Op 3 en 17 september heeft Andrew een training Time Management gegeven in Enschede. Ik heb deze training met veel enthousiasme gevolgd. In twee middagen heeft Andrew mij bewust gemaakt van persoonlijke belemmeringen bij effectief plannen en gericht prioriteiten stellen. De verkregen inzichten en de diverse aangereikte hulpmiddelen die hebben mij gemotiveerd om mijn aanpak te herzien en te verbeteren.

Andrew is een rustige trainer die veel gebruik maakt van humor. Met name de proces begeleiding heeft Andrew stevig in de hand, waarbij hij tactisch en respectvol een gesprek weer op de juiste weg weet te leiden terwijl hij nuttige feedback geeft.”

Niek Weijers-Croonenberg, Eigenaar Croonenburg Educatieve oplossingen

Je verzocht me in een paar regels feedback te geven op het coaching traject dat je met me doorlopen hebt. Ik ben erg tevreden hierover, ik kon met al mijn vragen omtrent het starten van een eigen zaak bij je terecht. Daarbij bleef het niet alleen bij de regelgeving van de zaak, maar ook kon ik terecht bij je met de softe kant van het starten. Je was een stok(je) achter de deur om daadwerkelijk door te zetten. En je ziet in mijn kop dat het gelukt is. Ik ben ingeschreven en heb de administratie opgestart, heb mijn eerste twee opdrachtgevers en kan starten.

Je bent iemand bij wie ik me snel thuis voel, waardoor ik ook alle zaken goed met je kon bespreken. Je luistert goed, vraagt goed door en geeft vanuit je eigen persoonlijke ervaringen coaching , waardoor het gaat leven . En als ik met een bijna onmogelijke vraag kom spring je meteen in de actie. Dank daarvoor!

Tryntsje Dijkstra, redacteur en journalist van mijnschrijfbedrijf

“Training Netwerken en Acquisite” bij FNV Zelfstandigen gedaan. Die was me aanbevolen mede omdat Andrew David hem geeft. Terecht. Andrew is rustig en vriendelijk en blijft op de achtergrond, maar ondertussen stipt hij tal van aanwijzingen en suggesties aan. Ik ging met inspiratie en nieuwe energie naar huis.”
Service Category: Trainer. Year first hired: 2012. Top Qualities: Personable, Good Value, High Integrity

Teja Godrie, CEO BioComp Dental Veghel.

Teja hired you as a Personal Trainer and hired you more than once
Top qualities: Personable, On Time, High Integrity

“Andrew heeft een aantal malen cursussen presentatietechnieken intern en voor relaties van BioComp Dental gegeven. Zowel de cursisten als wij als organisatie waren erg blij met zijn inbreng. Men had het gevoel na afloop beter te zijn. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en wordt de prestatie beter. Volgende keer weer.”

Opdrachtgever Caroline Hulsman, Senior consultant and owner, Tundun
Communicatie & PR
“Via een oproep binnen mijn netwerk kwam ik in contact met Andrew. Ik was op zoek naar een workshopbegeleider voor een zakenrelatie. Het contact was
vanaf het begin prettig. Andrew had zich goed voorbereid op de workshop. Helaas kon hij de workshop niet in zijn geheel uitvoeren door tijdgebrek, maar ik houd hem zeker in het vizier voor een herkansing.”

Sebastian Funke Master Student ARTEZ Guitar“following a good workshop from Andrew David @H4andrew about networking and social media”

Ellen Van Velthoven (Owner, Trainer and Coach, The SongWorks and Buro Objetivo) deelnemer Trainerszwembad
“Andrew is a committed and cheerful trainer who knows a lot about entrepeneurship! He generates a lot of initiatives which makes him successful.”

Coaching

Client Yvonne Veenendaal
Yvonne hired you as a Career Coach in 2009
Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

“Ik beveel Andrew graag aan als ondernemerscoach. In het eerste halfjaar na de start van mijn bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding en interim-management
heb ik een aantal plezierige en waardevolle gesprekken met Andrew gehad. Zijn heldere en pragmatische insteek hebben mij veel praktische handreikingen op het
gebied van o.a. netwerken en continuering van mijn eigen bureau opgeleverd. Een belangrijke tip was bijv. het opstellen van leveringsvoorwaarden. Die hebben mij
al meerdere malen voor financieel verlies behoed. Andrew bedankt, ik heb er veel aan gehad (nog steeds trouwens)!”

Client R (Robert) van As FFP, Ondernemer I gecertificeerd financieel planner FFP, Van As Advies (business partner)
“Toen ik in 2009 als zelfstandig ondernemer was gestart had ik een professional coach nodig die mij nog beter kon laten worden in dingen waar ik al goed in was en niet de focus bleef maken in het investeren in dingen waar ik minder goed in was. Mede door de mensgerichtheid en doordat David als ondernemer weet wat belangrijk is, heb ik nu een succesvolle onderneming” Dank je wel en
vriendelijke groet!”

Collega’s

Mischa Coster, Mediapsycholoog (MischaCoster.com) “Andrew kan beschreven worden als een scherpe, humoristische procesbegeleider/coach waarbij de balans tussen focus en exploratie altijd in het juiste evenwicht is. Andrew enthousiasmeert mensen, weet mensen in beweging te krijgen maar kan ook waar noodzakelijk ‘streng’ zijn en zich richten op het
proces. Hij schuwt niet om feedback te geven op de persoon en is daarom dan ook een zeer waardevolle business partner bij ontwikkelings- en opleidingsvraagstukken. Het is altijd een plezier om met Andrew samen te werken, aan een concreet project of aan het ontwikkelen van concepten of ideeën. Hij is een kei in netwerken en kan deze skill ook goed aan anderen overdragen.”

Inge Vink, Office manager, Mijn Eigen Onderneming BV (colleague) “I know Andrew as a very enthusiastic and professional coach, always busy with / working hard on a lot of activities and having a huge network. I find him very pleasing to work with, because of the combination of these characteristics. He knows what he is talking about and he is also a pleasant colleague, with a good sense of humour.”

Floris Nicolai, Expert training methods and projectmanager, Blendedcoaching
“Andrew heeft de gave veel te zeggen met weinig woorden, altijd bereid gevraagd en ongevraagd een helpende hand te bieden en extra werk te verzetten.
Zijn open houding, uitstekende communicatievevaardigheden en toekomstgerichtheid brengt personen en groepen in beweging. Een absoluut talent van Andrew is het spiegelen van gedrag en het geven van feedback. Iedere keer als ik met Andrew samen werk geniet ik van zijn humor, oplossingsgerichtheid en opbouwende kritiek 😉 Hartelijke groet, Floris”

Medeauteur Ton van Pelt, (Owner, trainer, coach, systemisch ritueel begeleider),
“Andrew is een gedreven en scherpzinnige trainer/coach, die met humor en het hart op de juiste plaats mensen weet te bewegen en te
verbinden. Samen hebben we het boek ‘Adviseren’ geschreven. Andrew wist daarbij de theorie steeds weer toegankelijk en toepasbaar te maken voor de doelgroep.”

Bestuurder

Rob Burow, Chairman, Jong MKB Arnhem Nijmegen (colleague) “Andrew knows how to strike a good balance between personal attention for a positive group dynamic, and a goal oriented agenda to achieve results.”

Helpt ondernemers bij hun communicatie(ve vaardigheden)