FNV Summer Academy 2021 workshop kernkwadranten en adviseren

Workshops Adviseren en Kernkwadranten Summer Academy 2021

Ben je lid van FNV Zelfstandigen dan kun je o.a. de workshops adviseren en kernkwadranten op 25 en 27 augustus volgen. Deze workshops werden in de afgelopen Lockdown online veelvuldig gevolgd door leden.
Ook deze Summer Academie editie geef ik deze workshops.

De workshop Adviseren


Mensen geven graag, vaak en veel advies. Om daarmee anderen te helpen hun doelen te bereiken of om hun persoonlijke of professionele situatie verbeteren. Maar hoe stel je vast wat een verbetering is? Wat is de beste manier om iemand daarbij te adviseren? En vooral, welke kwaliteiten en vaardigheden moet je bezitten om deskundig advies te kunnen geven? 

Deze workshop bevat theorie, tips en trucs, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om een professioneel adviseur te worden en leert je eigen adviesstijl te ontwikkelen. Daarnaast ervaren de deelnemers hoe belangrijk het verschil is tussen de verschillende adviesrollen: een coach, adviseur en expert worden vaak als het hetzelfde gezien, maar er zijn verschillen!

De workshop Kernkwadranten


Kernkwadranten: allergie of uitdaging?

Met Kernkwadranten kun je op een gemakkelijke en inzichtelijke manier (kern)kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën van mensen zichtbaar maken. Altijd handig om te weten! Na afloop van deze workshop weet je:

  •        hoe de kernwaarden werken;
  •        waarom anderen jou kunnen irriteren;
  •        wat je van anderen kunt leren.

In deze workshop krijg je oefeningen, die je alleen, maar ook met anderen uitvoert.

Aanmelden voor de Workshops Adviseren en Kernkwadranten en natuurlijke andere workshops tijdens de Summer Academy 2021 kan hier

Voor je organisatie workshops nodig?

De onderstaande workshops geef ik graag op locatie maar ook online.

  • Adviseren
  • Kernkwadranten
  • Timemanagement
  • Intervisie
  • Voordelen van Nee-zeggen
  • Netwerken
  • Acquisitie

Neem contact met me op via 0612467429 of mail info @ hvier.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *