De voordelen van vaker nee zeggen

De voordelen van vaker Nee zeggen

Workshop: “De voordelen van vaker nee zeggen.”

Daarnaast betekent het dat je meer regie houdt over je onderhandelingen, timemanagement en communicatie. Hierdoor blijf je in controle over je eigen activiteiten, energie en tijd, zodat je je kunt focussen op voor jouw belangrijke bedrijfsactiviteiten.

In deze workshop word je je bewust van je gedrag en de gevolgen daarvan: Vaak wil je tegemoet komen aan de wensen van je opdrachtgever, of een conflict uit de weg gaan. Je vult zelf in wat je opdrachtgever denkt en hebt al ‘ja’ gezegd voordat je het weet. Terwijl je soms beter ‘nee’ kunt zeggen. Belangrijk is hoe je dit kunt omzetten naar assertief gedrag.

  • Aan de hand van praktische testen achterhaal je hoe assertief je zelf handelt.
  • Je oefent veel in de groep hoe je jouw gedrag kunt veranderen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van simulatiespel en praktijkopdrachten.
  • Aan het einde van de workshop heb je handvatten om je gedrag om te zetten in assertief gedrag.

Meer info en aanmelden ZZP academy 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *