Uitnodiging Business Brandal (Indische ondernemers) 22 oktober in Nijmegen

Uitnodiging Business Brandal (Indische ondernemers) 22 oktober in Nijmegen.

Op maandagavond 22 oktober van 18.00 uur tot 21.00 uur organiseren we weer een Business Brandal bijeenkomst. We zitten in de Glasfabriek oftewel de huiskamer van Anne (Spies & Spreken).

De afgelopen Business Brandal bijeenkomst van 26 juni was weer een succes. De enthousiaste reacties van de deelnemers (Zie reacties in LinkedIn) en het goede gevoel dat wij als initiatiefnemers aan de bijeenkomst hebben overgehouden maakt dat we de volgende Business Brandal bijeenkomst graag weer organiseren. Wel passen we een paar praktische dingen aan op grond van de feedback die we hebben gekregen en de ervaring met het organiseren van deze bijeenkomsten. (Zie lees meer over dit initiatief)

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur inloop

18.30 uur welkom
Een interactieve presentatie van Anne Spies en Benedikt van Gemert (inhoud volgt)

19.00 uur lekker eten en kennismaken

19.45 uur ideeën en gedachten voor de volgende bijeenkomst

20.30 uur nazit

21.00 uur richttijd einde programma

We vragen een bijdrage van 20 euro (inclusief eten en drankjes). Na betaling bij binnenkomst ontvang je een kwitantie voor je boekhouding. Graag ontvangen we voor 16 oktober jouw bevestiging op het e-mailadres andrew@hvier.nl. Heb je speciale dieetwensen laat het ons dan even weten. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerde Indische ondernemers binnen jouw netwerk. Let op! De bijdrage is kostprijs. Om te voorkomen dat we als initiators bij een eventueel teveel afmeldingen (no show) met een restschuld blijven zitten, ontvangen deelnemers die zich na de 16e oktober afmelden een factuur van 20 euro.

Hartelijke groet en graag tot dan,

Jerry Croes, Anne Spies & Andrew David

 

De bereikbaarheid en parkeren Glasfabriek

  • Daalsedwarsweg 16, 6521 EG Nijmegen
  • Routebeschrijving: Koers op Daalsedwarsweg 20 Nijmegen. Parkeer de auto daar in de buurt op straat. Loop bij nummer 20 het grindpad op. Aan je linkerhand heb je garageboxen, aan je rechterhand de Glasfabriek.

Contact op 22 oktober:
Anne Spies 06-20077290
Jerry Croes  06-435 95934

Info:
Andrew David 026-3271590

Aanmelden
E-mail: andrew@hvier.nl

 

Lees hier meer over Business Brandal

Ontstaan
Het idee en insteek, ondernemers met Indisch bloed, die gewoon op grond daarvan samenkomen onder het genot van een drankje en een lekkere hap, herkennen van gezamenlijkheden, wat betekent dat voor jouw ondernemerschap?, eventuele thema’s hebben binding met het ondernemerschap. De organisatie moet bij voorkeur gemakkelijk, duidelijk en eenvoudig blijven.

Aanpassingen
We zien dat het initiatief ook aanslaat bij Indischen die ondernemend zijn bij hun organisatie maar geen zelfstandig ondernemer zijn maar ook graag bij de bijeenkomsten aanwezig willen zijn. Zelfstandig ondernemer met Indisch bloed blijft voorop staan maar door het in de context van business tot business  (b2b) te trekken zijn Indischen ondernemend in hun organisatie ook welkom. Daarnaast kan het elkaar beter leren kennen tot een hogere gunfactor leiden.

Andere initiatieven zijn en blijven welkom maar dan wel graag zelf organiseren.
Anne, Jerry en Andrew houden zich specifiek bezig met het mogelijk maken van de bijeenkomsten. Op zich best tijdrovend maar meer dan de moeite waard.
Wij zijn non-profit en vragen alleen een bijdrage in de kosten die we maken. Om te voorkomen dat we als organisatoren bij een te gering aantal deelnemers of te veel afzeggingen het risico lopen met een schuld te blijven zitten gaat een Business Brandal bijeenkomst alleen door bij een minimaal aantal deelnemers (Breakeven) en ontvangen deelnemers die zich niet vroegtijdig hebben afgemeld alsnog een factuur. Mochten we ooit groter worden dan zou het oprichten van een stichting of vereniging waarin een buffer kan worden opgebouwd natuurlijk interessant kunnen zijn.

Naam
Anne heeft de naam Business Brandal (ondeugend) van een oud-klasgenootje gekregen.  Anne had nog het idee om Brandal een op een in het Nederlands te vertalen alleen Ondeugende Business gaf teveel ondeugende gedachten.

Verslag van de tweede meeting
Tijdens de bijeenkomst in de Glasfabriek (Spies & Spreken) mochten we veel nieuwe gezichten begroeten. Dit keer kwamen de deelnemers niet alleen uit Nijmegen maar ook uit andere gemeenten (Ede, Arnhem en Gennep). De catering was in de goede handen van Hanna Likumahwa.  De interactieve presentatie van de heer Ruud Lapré (adviseur/bestuurder/hoogleraar) over kansen in de zorg voor ondernemers was voor de aanwezigen inspirerend en was het interessant om te horen wat deze “Indische jongen” heeft bereikt in zijn leven. Hoewel Ruud al over zijn presentatietijd heen was lukte het hem nog goed om zijn boek “Terra Incognita” te promoten wat natuurlijk past bij het zelfstandig ondernemerschap. De spreker kreeg als dank  het boek “Van moederland naar vaderland.” van Chérie Bocken. De ongedwongen sfeer, de mooie omgeving in de Glasfabriek, het lekkere eten, een interessante spreker en de fijne mensen hebben er zeker toe bijgedragen dat de aanwezigen na afloop spontaan zeiden dat ze zich senang voelden bij Business Brandal.

LinkedIn groep
We zijn hier als LinkedIn groep te vinden en handig als je in contact met anderen wilt komen.

 

Andrew David | H4 organisatie training advies | Westerveldsestraat 4 | 6842 BT Arnhem | T.026 327 1590 | M.06 124 67 429 | F.026 327 3440 |Twitter H4andrew| andrew@hvier.nl | www.hvier.nl | kvk 09129450 |

 

2 thoughts on “Uitnodiging Business Brandal (Indische ondernemers) 22 oktober in Nijmegen”

  1. Brandal staat ook voor bandiet. Ondeugende kinderen werden ook liefkozend brandals genoemd. Hoewel of het altijd liefkozend was bedoeld. 😉
    Misschien is de Brandals ook een mooie bandnaam. 🙂
    Tot de 22e, Andrew

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *