Timemanagement Ik Start Smart Enschede

Beste deelnemers, Zoals beloofd vind je hier een paar documenten ter aanvulling op  jouw timemanagementactiviteiten.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en input tijdens de  Ik Start SMART workshop Timemanagement i.s.m. met het Centrum van Ondernemerschap (CVO)  HAN op 3 en 17 september te Enschede. Jullie feedback is terug te vinden in  klaag en jubel muur post it’s. Mooi om te zien was dat jullie de tijd tijdens de pauze goed gebruikten om elkaar te netwerken. Verder een uitgebreidere feedback van Robbert Noordhoek, Zorgondernemer bij De Doortrapper

Succes met het optimaal besteden van je tijd en succes met de opstart van je bedrijf.

Hartelijke groet, Andrew David

 

Een uitgebreidere feedback van Robbert Noordhoek, Zorgondernemer bij De Doortrapper over de trainer Andrew David.

“Op 3 en 17 september heeft Andrew een training Time Management gegeven in Enschede. Ik heb deze training met veel enthousiasme gevolgd. In twee middagen heeft Andrew mij bewust gemaakt van persoonlijke belemmeringen bij effectief plannen en gericht prioriteiten stellen. De verkregen inzichten en de diverse aangereikte hulpmiddelen die hebben mij gemotiveerd om mijn aanpak te herzien en te verbeteren.

Andrew is een rustige trainer die veel gebruik maakt van humor. Met name de proces begeleiding heeft Andrew stevig in de hand, waarbij hij tactisch en respectvol een gesprek weer op de juiste weg weet te leiden terwijl hij nuttige feedback geeft.”

Scans 

Hier vind je de scans van de handige apps die zijn benoemd tijdens de workshop timemanagement en natuurlijk de jubel en klaagmuur.

 

Klaag 17 sept ISS (Large) Inscan app (Large) Maniactime en meer (Large) easyregistratie (Large) Jubel 17 sept ISS (Large)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *